Wat wij doen

De Valck Dealmakers zijn betrokken adviseurs bij bijzondere beslissingen. Hieronder staat overzicht van onze expertise waarbij deze bijzondere beslissingen een belangrijke rol spelen en die een ingrijpende invloed kunnen hebben op uw onderneming of op u zelf. Vaak gaat het om complexe materie waar u niet dagelijks mee te maken hebt. In deze gevallen biedt De Valck Dealmakers advies op maat.

Bedrijfsanalyse

In korte tijd doorgronden wij uw bedrijf om kansen en risico's in kaart te brengen. Gesignaleerde knelpunten worden daarnaast aangekaart met concrete en betrouwbare oplossingen.

Financiering

De drang om te groeien zit in het bloed van ondernemers, maar daar is vaak complexe financiering voor nodig. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring met uitdagende financieringstrajecten.

Strategisch advies

Met strategisch advies helpen wij te sturen op uw bedrijfsresultaat. Zo optimaliseren we de financiële, commerciële en organisatorische performance, met uw visie als leidraad.

Herstructurering

Het toekomstplan, het management en de benodigde financiële middelen vormen de basis voor de herstructurering. Onze specialisten bewaren de rust en ondersteunen bij het beslissingsproces.

Bedrijfswaardering

De waarde van een bedrijf is op verschillende manieren vast te stellen. Maar één ding is zeker: bij De Valck Dealmakers staat niet de techniek, maar u als mens voorop.

Fusie & Overname

Een fusie of overname heeft grote invloed op uw bedrijf en op uzelf. Onze specialistische kennis helpt u om in goed vertrouwen de benodigde keuzes te maken voor de toekomst.

Doelgericht

We houden focus op het doel en zorgen voor rust in tijden van ruis

Volhardend

We zijn volledig tot de beschikking van uw onderneming en uw vraagstuk

Resultaatgericht

We adviseren en denken mee, maar altijd met uw visie als leidraad

Bekwaam

We onderscheiden ons met gedegen kennis en een persoonlijke aanpak

Wendbaar

We zijn flexibel zonder het gestelde doel uit het oog te verliezen