Fusie & Overname

Een fusie of overname heeft grote invloed op uw bedrijf en op uzelf. Onze specialistische kennis helpt u om in goed vertrouwen de benodigde keuzes te maken voor de toekomst.

Als ondernemer wordt u niet vaak geconfronteerd met bedrijfsontwikkelingen in het spectrum van fusie en overname. Het zijn ontwikkelingen die grote gevolgen hebben op de toekomst van de onderneming of op uzelf en hebben zorgvuldige besluitvorming nodig. Want geen zaak is hetzelfde.

Voor De Valck Dealmakers zijn vraagstukken als overname, opvolging, fusie, verkoop, management buy-out of buy-in al jarenlang dagelijkse kost. Onze specialistische kennis en ervaring zetten wij in om op ieder vraagstuk maatwerk te kunnen leveren, waarbij het realiseren van het door u beoogde doelstelling altijd voorop staat.

 

Zo doen we dat

Onze deskundige hebben ervaring aan zowel de koop- als de verkoopkant, wat ervoor zorgt dat zij zich als geen ander kunnen inleven in de tegenpartij. Zodoende bieden zij ondersteuning in het gehele proces. Van het benaderen van fusie- en overnamekandidaten en het voeren van onderhandelingen tot het aantrekken van bancaire financieringen.

De kracht van onze adviseurs is dat zij dit gehele fusie-, koop- of verkoopproject overzien. Dat biedt een belangrijke basis voor het maken van de juiste keuzes om het uiteindelijke doel van koop, verkoop of fusie te bereiken.

Doelgericht

We houden focus op het doel en zorgen voor rust in tijden van ruis

Volhardend

We zijn volledig tot de beschikking van uw onderneming en uw vraagstuk

Resultaatgericht

We adviseren en denken mee, maar altijd met uw visie als leidraad

Bekwaam

We onderscheiden ons met gedegen kennis en een persoonlijke aanpak

Wendbaar

We zijn flexibel zonder het gestelde doel uit het oog te verliezen