Financiering

De drang om te groeien zit in het bloed van ondernemers, maar daar is vaak complexe financiering voor nodig. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring met uitdagende financieringstrajecten.

Het aantrekken van een bancaire financiering vraagt tegenwoordig om specialistisch advies. Waar eerder de relatie tussen de klant en de bank belangrijk waren bij het beoordelen van een kredietaanvraag, staan tegenwoordig risicobeheersing en prognoses centraal. De relatie tussen een bedrijf en haar bank is daarmee zakelijker geworden. Dit vereist dat de onderneming de bank benadert als een professionele zakenpartner, ook wanneer u al jaren klant bent.

De Valck heeft ruimte ervaring met het aantrekken van financiering en het ondersteunen bij professionalisering van de relatie met de bank. Ook in situaties waar de bedrijfsresultaten onder druk staan.

Zo doen we dat

Effectiviteit, transparantie en doelgerichtheid staan centraal in de manier waarop wij u ondersteunen op het gebied van financieringstrajecten. Vanuit deze visie stellen wij realistische en goed onderbouwde prognoses op die aansluiten op de wensen van de bank.

Daarnaast begeleiden we het proces van een financieringsaanvraag. Denk aan de beoordeling van offertes en juridische documentatie, bemiddelingen, onderhandelingen en effectuering van de financiering. Dit allemaal met uw doelstelling als belangrijkste uitgangspunt.

Doelgericht

We houden focus op het doel en zorgen voor rust in tijden van ruis

Volhardend

We zijn volledig tot de beschikking van uw onderneming en uw vraagstuk

Resultaatgericht

We adviseren en denken mee, maar altijd met uw visie als leidraad

Bekwaam

We onderscheiden ons met gedegen kennis en een persoonlijke aanpak

Wendbaar

We zijn flexibel zonder het gestelde doel uit het oog te verliezen