Herstructurering

Het toekomstplan, het management en de benodigde financiële middelen vormen de basis voor de herstructurering. Onze specialisten bewaren de rust en ondersteunen bij het beslissingsproces.

Soms is een herstructurering nodig om een onderneming weer stevig op zijn poten te zetten. Het zijn situaties die stressvol kunnen zijn en voor ruis kunnen zorgen in uw bedrijf. Daarom is het belangrijk dat u een adviseur aan uw zijde heeft die ervaring en kennis van zaken heeft, maar die bovenal de rust bewaart.

Zo doen we dat

Onze deskundigen werken, met uw visie in gedachten, vanuit drie belangrijke elementen: het plan naar de toekomst, de invulling van het management en het geld dat nodig is voor de herstructurering. Daarbij vergeten we nooit om ook te kijken daar de oorzaken van deze spannende situatie. Betrouwbare communicatie met alle betrokkenen is daarbij cruciaal.

Omdat in deze situaties snelheid geboden is, staan we volledig ter beschikking van de onderneming. Zo werken we realistisch en doortastend met alle betrokkenen aan een optimale oplossing voor de ontstane problematiek.

Doelgericht

We houden focus op het doel en zorgen voor rust in tijden van ruis

Volhardend

We zijn volledig tot de beschikking van uw onderneming en uw vraagstuk

Resultaatgericht

We adviseren en denken mee, maar altijd met uw visie als leidraad

Bekwaam

We onderscheiden ons met gedegen kennis en een persoonlijke aanpak

Wendbaar

We zijn flexibel zonder het gestelde doel uit het oog te verliezen