Betrokken en bijzonder

Een ondernemer staat regelmatig voor moeilijke beslissingen. Dit betreffen meestal beslissingen in het kader van de bedrijfsvoering. Voor welke prijs bied ik het product aan, welke distribiteur stel ik aan, of welk personeelslid kies ik. Echt “bijzonder” wordt het op het moment dat de ondernemer te maken krijgt met situaties die hij nog niet eerder heeft meegemaakt en van grote impact kunnen zijn op zijn toekomst.

Bijvoorbeeld, wanneer de ondernemer te maken krijgt met de afdeling Bijzonder Beheer van de bank. Hoe hier mee om te gaan. Opeens is het een andere bank; eerst kon en mocht veel en vanaf nu moet alleen maar meer informatie worden opgeleverd en per saldo wordt het krediet alleen maar ingeperkt, terwijl de ondernemer juist meer geld nodig heeft.

Op dat moment is een “betrokken” adviseur nodig. Iemand die zich kan verplaatsen in de ondernemer en haar bedrijfsvoering, maar ook weet hoe een bank in dit soort situaties opereert. De oplossing moet vaak voor een groot deel buiten de bank worden gezocht. Hoe krijg ik het voor elkaar om afspraken met crediteuren te maken, hoe incasseer ik sneller mijn geld en hoe verhoog ik mijn winstgevendheid; denk daarbij “out of the box”. Uiteindelijk kan ook gezocht moeten worden naar een externe investeerder. Ondanks dat het “opeens” een andere bank is, moet ook de bank worden betrokken bij het proces. Dus de gevraagde informatie moet worden opgeleverd terwijl je weet dat de uitbreiding van het krediet lastig zal zijn.

De Valck bestaat uit betrokken adviseurs en staat voor u klaar bij dergelijke bijzondere beslissingen. De Valck heeft vanaf heden een nieuwe website na de recente uitbreiding van het team. Wij staan voor u klaar.

Doelgericht

We houden focus op het doel en zorgen voor rust in tijden van ruis

Volhardend

We zijn volledig tot de beschikking van uw onderneming en uw vraagstuk

Resultaatgericht

We adviseren en denken mee, maar altijd met uw visie als leidraad

Bekwaam

We onderscheiden ons met gedegen kennis en een persoonlijke aanpak

Wendbaar

We zijn flexibel zonder het gestelde doel uit het oog te verliezen